OF JE WORST LUST?

DE 4 C’S VAN CUISINE ON TOUR

CULINAIR

Iedere dag mensen laten genieten van onze kookkunsten, daar worden we blij van. Om ervoor te zorgen dat we dat blijven doen hechten we veel waarde aan contact met onze opdrachtgevers. Zij bepalen wat wij koken. Daarnaast trakteren we onszelf regelmatig op een proefsessie, gaan we on tour of strijden we tegen elkaar in een kookbattle. Eten, drinken, koken en proeven. We hebben een prachtig vak al zeggen we het zelf!

CATERING

Lekker eten en drinken. Gepresenteerd op de juiste materialen, op de juiste tijd en de juiste plek. Geserveerd met een lach en een goed verhaal, voor iedere gewenste groepsgrootte en beoogde setting. Dat is het specialisme waar we als team trots op zijn.

CREATIVITEIT

Walking stikstofstations, pinky pineapples, body bites, compleet gewrapte foodtrucks, meterslange shared dinner-planken, graffiti pasta’s en catwalk dinners. Bedenk iets en wij hebben het waarschijnlijk al een keer uitgevoerd. ‘Kan niet bestaat niet’ is ons motto.

COMMUNICATIEVERSTERKEND

Als communicatieversterkende cateraar gaan we verder dan alleen koken. De sfeer, presentatie en service zijn minstens zo belangrijk. We willen met onze culinaire performances naadloos aansluiten op de sfeer of de boodschap van een evenement. Op die manier zorgen we niet alleen voor goed eten, maar versterken we het eventconcept. We brainstormen, ontwerpen en klussen er dan ook lustig op los. Uiteindelijk draait het om het eten, maar dat doe je wel met al je zintuigen. Wel zo lekker!

IJSKONINGIN

VIP DORP – NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

NIETS IS WAT HET LIJK

ZOET ‘ONTBEITJE’ MET MANGO EN KOKOS – MMM!

TABLE FOOD

GALA NEDERLANDS FILM FESTIVAL

PERSONAL DISH

AAN DE HAND VAN JOUW VOORKEUREN!