SQUEEZE OUT, THAT CREATIVE JUICE!

ONZE WERKWIJZE

STAP 1: WE VRAGEN JE HET HEMD VAN HET LIJF
Bel je ons voor een aanvraag, dan vragen we jou het hemd van het lijf. Met maar één doel; zorgen dat je een op maat geschreven voorstel krijgt. Geen standaard offerteformat maar een voorstel waarbij de je smaken, de sfeer en de beleving al bijna kunt proeven, voelen en beleven. De doelstellingen van jou als opdrachtgever liggen aan de basis van het unieke concept. Elke keuze op het gebied van food, drinks, personeel en presentatie gaat langs de meetlat van deze doelstellingen.

STAP 2: MICRO-MANAGEN VOOR MACRO-EFFECT
Als jullie net zo enthousiast zijn van ons als wij van jullie dan gaan we na akkoord aan de slag met de voorbereidingen. Verwacht bij ons geen een formele contacten en ‘Ja en Amens’, maar een flexibele aanpak waarbij we in nauw contact blijven met elkaar. Na een locatiebezoek en wellicht een tasting weten we precies wat we mee moeten nemen. Er mag natuurlijk geen enkel vorkje ontbreken. Daarna zetten we de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. Catchy signing, gepersonaliseerde disposables, eigentijdse outfits en stijlvolle decoratie. Micro-managen? Misschien, maar wel met macro-effect.

STAP 3: SHOWTIME!
Blije gezichten, volle magen en culinaire verrassingen die feilloos aansluiten op het evenement. Op het juiste moment geserveerd en met gastvrije service. Dat is waar wij het allemaal voor doen. We ontzorgen jou zoveel veel we kunnen zodat jij gewoon met de gasten mee kunt genieten van het evenement.

STAP 4: EVALUATIE
Wij houden van lange relaties. Niet zomaar één evenement maar liever een jarenlange samenwerking waarbij we elkaar sterken en beter maken. Daarom horen we graag achteraf wat je van onze ‘performance’ vond. Wat kunnen we verbeteren en waar kunnen we nog meer aansluiten op het evenement? Dan kunnen we het de volgende keer nog beter maken.

SALADS ON THE ROLL

VIP DORP – VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE!

EEN FRISSE BLIK OP SALADE

GOOGLE CONGRES IOV MOVE

CATWALK DINNER

RELATIE EVENT IOV EFFECTGROEP

FOTOGRAAF TYCHO’S EYE

DESSERT: GREEN APPLE PIE 3.0

RELATIE EVENT UNIQURE