IT’S PARTYTIME ON A PLATE!

CASES

PVH SUMMER PARTY 

PVH is één van de grootste kledingbedrijven in de wereld en vertegenwoordigt tal van toonaangevende merken zoals Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Het hoofdkantoor van PVH Europe is gevestigd in Amsterdam en werd voor één avond omgetoverd tot ‘tropical island’. Ruim 1.500 medewerkers genoten tijdens de PVH Summer Party van zomerse drankjes en gerechten. Cuisine on tour verzorgde het culinair, uiteraard geheel in stijl. Dat betekende veel zonovergoten gerechten gepresenteerd in kokosnoten en bananenbladeren en ook de lekkerste summer milkshakes met tropische verrassingen ‘on top’.

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 

De grootste en gezelligste Amstelkroeg van Nederland opent ieder jaar de deuren in Rotterdam Ahoy. Tijdens Vrienden van Amstel Live zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem voor een wervelende show vol verrassingen. Cuisine on tour is jarenlang de culinaire partner voor de invulling van het VIP dorp. Iedere avond genieten duizenden gasten van Amstel drinks en Amstel bites op hoog niveau zoals Amstel amuses vanaf de lopende band, de ‘vriendenplank’ vol lekkernijen of een pannetje verse mosselen die à la minute voor je neus wordt bereid.

HP SECURITYFESTIVAL 

HP Nederland B.V. is leading op het gebied van pc’s, printers en (printer)beveiliging en organiseerde samen met evenementenbureau Effectgroep een uniek eventconcept dat voldeed aan die standaard. Cuisine on tour mocht de culinaire invulling verzorgen. Gedurende de hele dag was de ‘HP kantine’ open voor diverse snacks uit de foodtruck en verfijnde gerechten aan de chefs-table. Tijdens de lunch en het diner namen de gasten plaats aan tafel voor een HP experience waarbij licht, geluid en special effects precies op tijd ingestart moesten worden net zoals het uitserveren van de sitdown gerechten waaronder een innovatief roersoepje.

ICE CREAM RRRRROLS

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE!

HP KANTINE

HP SECURITY EVENT IOV EFFECTGROEP

COCKTAIL ON A STICK

PVH SUMMER PARTY

EETBARE SIGAREN

RELATIE EVENT FC UTRECHT