WE COOK AS GOOD AS HAPPY WE LOOK


ONS MENU

Ons menu? Dat verschilt per dag en per event. Geen event is hetzelfde en daarom onze culinaire invullingen ook niet. Van ontbijt tot late night snacks en van energieke congresinvulling tot experience dinners. Die afwisseling maakt het leuk en uitdagend.

CONGRES

We maken je congres smaakvol met verse koffie van onze enthousiaste Bean Brothers of met de NoWaste smoothiebar waarbij we ‘on the spot’ verse smoothies maken. Het is ons doel om jouw gasten tijdens het congres continu te verrassen met een gezond, duurzaam en voedzaam aanbod waarbij de suikerspiegel niet teveel naar boven en naar beneden schiet waardoor iedereen lekker fit en actief blijft.

DINER

Lekker eten brengt mensen samen! Een diner kunnen we op heel veel verschillende manieren uitvoeren. Ons walk and bite concept bijvoorbeeld is lekker informeel met diverse versbereide streetfood gerechten gepresenteerd uit authentieke foodtrucks en buikbakken. Met elkaar tafelen aan lange of ronde tafels kan natuurlijk ook. Graag maken we van ieder gerecht een feestje op het bord of een beleving aan tafel. Wat dacht je van garnalen die we aan tafel flamberen met grote branders of een dessert dat je zelf kapot mag tikken?

FEEST

Welk thema of sfeer het feest ook heeft, wij sluiten hier graag op aan. Allereerst zorgen we voor passende outfits voor onze medewerkers en ook qua bites staan onze chefs te popelen om er een mooi feestje van te maken. Crostiniboompjes op tafel, eetbare sigaren, een snack wall, drijvende bites, een spiesjesproeverij van de indoor bbq met special rookeffect of gewoon een lekkere bitterbal. Let’s get this party started!

CULITAINMENT

Smaakvolle bites en gerechten met een wow-factor. Onze culitainment concepten brengen lekker eten, entertainment en interactie samen. Onze stoere ‘cheese on wheels boy’ verplaatst zich met een robuuste kaastrolley door de gasten en beitelt ‘on the spot’ stukjes kaas uit een grote Parmezaan. Saladgirls stellen salades samen aan de hand van jouw smaakvoorkeuren vanuit een mobiele en eigentijdse marktkraam. Geef je hand aan één van onze chefs en geniet niet veel later van een bijzondere handamuse. Dit is een greep uit ons culitainment assortiment waarmee we een borrel, receptie, diner of feest extra bijzonder maken.

PRAWNS ON FIRE

SPINAWARDS GALADINER

SLAM!ME DESSERT

RADIO DINER – TALPA NETWORKS EVENT

CULITAINMENT - FLAME

OPENING PARKEERGARAGE SCHIPHOL

CULITAINMENT – CHEESE ON WHEELS

PREMIÈRE MUSICAL DREAMGIRLS